Interim Advocaat

U zoekt een interim advocaat?

Wanneer u binnen uw bedrijf behoefte hebt aan advies en begeleiding van een advocaat op structurele basis, dan kan Binnema Advocatuur dat voor u doen.

De interim advocaat als vaste adviseur
Sommige ondernemers hebben behoefte aan structureel en veelvuldig contact met een advocaat of jurist. Het is makkelijk als de directie van een bedrijf een vaste adviseur heeft die daardoor ook goed thuis is in wat er speelt binnen het bedrijf. Daarnaast is het voor iedereen binnen het bedrijf gemakkelijk juridische vragen aan een advocaat voor te leggen.

Een interim advocaat is goedkoper dan een jurist in vaste dient
Een jurist in vaste dienst nemen, is vaak te duur. Hiervoor bestaat een oplossing, namelijk de “interim advocaat”. Ook wel huisadvocaat genoemd. U maakt dan afspraken op maat op basis waarvan uw advocaat structureel voor u aan de slag gaat.

Gunstigere tarieven voor het inschakelen van een advocaat
Als u behoefte heeft aan een advocaat die voor u aan de slag gaat als interim advocaat, neem dan eens vrijblijvend contact op met Binnema Advocatuur. De tarieven voor een interim advocaat zijn vaak gunstiger dan wanneer u telkens per vraag of opdracht een advocaat inschakelt.

Gratis adviesgesprek aanvragen

Heeft u behoefte aan een vaste advocaat voor uw onderneming? Neem dan eens vrijblijvend contact op met Binnema Advocatuur en laat u voorlichten over de gunstige tarieven die Binnema Advocatuur u kan bieden.