Advocaten diensten

Binnema Advocatuur is een advocaten kantoor dat gespecialiseerd is in het procederen bij rechtbanken, gerechtshoven en arbitrage instituten. Binnema Advocatuur is ook het advocaten kantoor dat haar cliënten adviseert om procedures te voorkomen. Heeft u een juridische vraag en wilt u geadviseerd worden? Maak dan direct vrijblijvend een gratis afspraak met Binnema Advocatuur.

Hieronder leest u over welke onderwerpen Binnema Advocatuur u als ondernemer of particulier kan adviseren en in procedures kan bijstaan:

Overeenkomsten en contracten

Binnema Advocatuur kan u adviseren over alle problemen en vragen die u heeft met betrekking tot overeenkomsten of contracten.

Ondernemingsrecht

Op het gebied van ondernemingrecht kan Binnema Advocatuur voor u procederen en u adviseren.

Geld en financiering

Als u een probleem heeft over geld of een financiering kan Binnema Advocatuur u daarmee verder helpen.

Huur en verhuur

Binnema Advocatuur kan al uw vragen op het gebied van huur en verhuur beantwoorden.

Bouw en vastgoed

Binnema Advocatuur kan uw vragen op het gebied van bouwrecht en vastgoed beantwoorden. In procedures kunnen wij voor u optreden als advocaat.

Burengeschillen

Wanneer u ruzie heeft met uw buren over een juridisch probleem, heeft u een advocaat nodig die sterk in zijn schoenen staat. Binnema Advocatuur is er dan voor u.

Faillissementen

Over de problemen en vragen die bij faillissementen spelen, kan Binnema Advocatuur u adviseren.

Bestuurders aansprakelijkheid

Binnema Advocatuur beantwoordt al uw vragen over bestuurdersaansprakelijkheid en lost uw problemen aangaande bestuurdersaansprakelijkheid op.

Schade, aansprakelijkheid en verzekeringen

Verwikkeld in een geschil of procedure over schade, aansprakelijkheid of over een verzekering? Binnema Advocatuur kan als advocaat voor u optreden.

Intellectuele Eigendom (IE)

Auteursrechten, merken, octrooien en andere intellectuele eigendomsrechten kunnen aanleiding zijn tot hoogoplopende geschillen.

Privacy en AVG

Binnema Advocatuur kan u als ondernemer vertellen aan welke privacy regels u moet voldoen.

Incasso of (onterechte) vorderingen

Als uw klant u niet betaalt, incasseert Binnema Advocatuur voor u het geld. Binnema Advocatuur is gespecialiseerd in het incasseren van met name grote geldbedragen.

Consumenten

Al uw vragen over consumenten en consumentenbescherming kan Binnema Advocatuur voor u beantwoorden.

Algemene voorwaarden

Binnema Advocatuur stelt tegen gunstige vaste prijzen algemene voorwaarden voor u op.

Interim advocaat

Wanneer u binnen uw bedrijf behoefte hebt aan advies en begeleiding van een advocaat op structurele basis, kan Binnema Advocatuur dat voor u doen.

Second opinion

Als u er niet zeker van bent of uw huidige advocaat of jurist uw zaak goed behandelt of u wellicht geen juist advies geeft, kunt u om een second opinion vragen.

Overige diensten

Heeft u een andere vraag waarvoor u een advocaat wenst te spreken? maak vrijblijvend een afspraak.

Gratis adviesgesprek aanvragen

U weet al wat uw probleem is en wilt dat graag bespreken met een deskundige advocaat? Vraag dan meteen een gratis adviesgesprek aan.