Bouw- en vastgoedrecht

Advocaat voor bouwrecht of vastgoed zaken?

Binnema Advocatuur kan uw vragen op het gebied van bouwrecht en vastgoed beantwoorden. In procedures over bouwrecht en vastgoed kan Binnema Advocatuur voor u optreden als advocaat.

Geschillen over bouwrecht en vastgoed
Op het gebied van bouw en vastgoed heeft Binnema Advocatuur door de jaren heen veel ervaring opgedaan. Bij vastgoedtransacties en tijdens de bouw van een bouwwerk kan er van alles mis gaan. Denk aan gebreken die tijdens of na de bouw aan het licht komen. Geschillen over oplevering en termijnoverschrijdingen. Geschillen over koop en verkoop van onroerend goed, zowel woningen als bedrijfspanden. Of aan de situatie dat een opdrachtgever niet betaalt of de aannemer zijn werk niet of niet goed uitvoert.

Advocaat bouwrecht en vastgoed voor aannemer en opdrachtgever
Binnema advocatuur heeft de nodige ervaring opgedaan op het gebied van vastgoed en in bouwzaken voor zowel de aannemer als voor de opdrachtgever. Ook voor goede juridische bijstand op het gebied van bouw en vastgoed kunt u bij Binnema advocatuur terecht.

Procederen bij de Raad van arbitrage voor de bouw
Binnema Advocatuur heeft ook ervaring met arbitrage procedures. In de bouw is de Raad van arbitrage voor de bouw vaak de bevoegde instantie om over een geschil te oordelen. Wanneer u ongewenst betrokken raakt in zo’n arbitrageprocedure of u zelf een arbitrageprocedure wilt opstarten, kan Binnema Advocatuur daarbij van dienst zijn.

Gratis adviesgesprek aanvragen

Heeft u een vraag of geschil over bouw of vastgoed? Bespreek uw probleem dan met een advocaat en neem vrijblijvend contact op met Binnema advocatuur voor een gratis intakegesprek.