Het Kantoor

Over Binnema Advocatuur

Binnema Advocatuur biedt als advocatenkantoor advocaten diensten aan ondernemers en particulieren. Op diverse rechtsgebieden kan Binnema Advocatuur u van dienst zijn.

Binnema Advocatuur is daarnaast specialist in het incasseren van geldvorderingen.

 

Werkwijze

 1. Gratis eerste gesprek
  Het eerste gesprek is altijd gratis. Kennismaken kost immers geen geld. Tijdens dit eerste gesprek wordt uw vraag of probleem besproken. Indien mogelijk wordt direct een advies gegeven.
 2. Helder plan van aanpak van uw advocaat
  Indien Binnema Advocatuur u verder kan helpen wordt direct een plan van aanpak gemaakt. U weet dan waar u aan toe bent en wat u van Binnema Advocatuur mag verwachten.
 3. Duidelijke afspraken over de tarieven
  Tijdens het eerste gesprek wordt uitgelegd voor welke tarieven Binnema Advocatuur de zaak kan behandelen. Dit gebeurt in overleg met u als cliënt en u heeft hierin de keuze.


Zodra u opdracht aan Binnema Advocatuur verstrekt, wordt dit per e-mail bevestigd. Daarna gaat Binnema Advocatuur voor u aan de slag.

Oprichter en naamgever van Binnema Advocatuur is de Leeuwarder advocaat mr. Tjerk Binnema. Neem vrijblijvend contact op voor een gratis kennismakingsgesprek.

 • Deskundig en efficiënt
 • Gunstige tarieven
 • Duidelijk en betrokken

Advocaten Diensten

Binnema Advocatuur procedeert en adviseert als advocaat voor ondernemer en particulier. Als advocaat houdt Binnema Advocatuur zich met name bezig met huurrecht, contractenrecht, aansprakelijkheids- en schadevergoedingsrecht, ondernemingsrecht en bouw- en vastgoedrecht. Al onze diensten vindt u hier

Incasso Geldvordering

Binnema Advocatuur is als advocaat gespecialiseerd in incasso. Binnema Advocatuur incasseert al uw geldvorderingen. Binnema Advocatuur is gevestigd in Leeuwarden, maar werkt landelijk. Het werkgebied van Binnema Advocatuur bevindt zich met name in Friesland, Groningen, Drenthe en Flevoland. Al onze incasso diensten vindt u hier

Mr. Tjerk Binnema

Oprichter en naamgever van Binnema Advocatuur is de Leeuwarder advocaat mr. Tjerk Binnema. Meer weten? Klik hier

Binnema Advocatuur | Uw advocatenkantoor in Leeuwarden

Bij Binnema Advocatuur bent u altijd welkom. Ook gewoon voor een kop koffie of om vrijblijvend juridisch advies in te winnen. Tijdens kantoortijden zijn wij geopend aan de James Wattstraat 4 b2, hier treft u ons in het pand ‘De Fabriek’ temidden van bruisende activiteiten en ondernemers.

Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan

Zoekt u een advocaat voor een juridisch geschil of incasso? Neem dan contact op voor een gratis intakegesprek.