Schade, aansprakelijkheid en verzekering

Advocaat voor schade, aansprakelijkheid of verzekeringen

Op al uw vragen over schade, aansprakelijkheid of verzekeringen geeft Binnema Advocatuur u een antwoord. Als u verwikkeld raakt in een geschil of procedure over schade, aansprakelijkheid of over een verzekering, kan Binnema Advocatuur als advocaat voor u optreden.

Advies over schade, aansprakelijkheid en verzekering
Als ondernemer of particulier kunt u geconfronteerd worden met schade. U kunt schade leiden of schade veroorzaken. Dat kan binnen uw bedrijf maar ook thuis gebeuren. Of u kunt bijvoorbeeld als bestuurder aansprakelijk gesteld worden wegens bestuurdersaansprakelijkheid. Als u niet verzekerd bent voor de schade of uw verzekering weigert de schade te vergoeden, dan wordt het probleem nog groter. In zo’n geval is het belangrijk dat u goed juridisch advies krijgt.

Ervaring op het gebied van schade, aansprakelijkheid en verzekering
Binnema advocatuur kan u hierbij helpen. Binnema Advocatuur beschikt over veel ervaring en juridische kennis op het gebied van aansprakelijkheid en schade. Zowel om een procedure te voorkomen als om een procedure voor u tot een goed einde te leiden, kunt u bij Binnema Advocatuur terecht.

Gratis adviesgesprek aanvragen

Heeft u een vraag of geschil over schade, aansprakelijkheid of verzekering? Bespreek uw probleem dan met een specialist en neem vrijblijvend contact op met Binnema advocatuur voor een gratis kennismakingsgesprek.