Ondernemingsrecht

Advocaat voor een ondernemingsrecht kwestie?

Op het gebied van ondernemingrecht kan Binnema Advocatuur voor u procederen en u adviseren.

Problemen van MKB en ZZP
Er zijn een aantal juridische onderwerpen waar elke ondernemer in het MKB en ZZP-er vroeg of laat tegenaan loopt. Binnema Advocatuur heeft veel ervaring opgedaan in de samenwerking met ondernemers in het MKB en ZZP-ers.

De keuze voor de rechtsvorm van de onderneming
Bijvoorbeeld de vraag welke rechtsvorm gekozen moet worden. Zo kunt u handelen als eenmanszaak, samenwerken in een vennootschap onder firma (vof) of bijvoorbeeld een rechtspersoon oprichten voor uw onderneming, meestal een besloten vennootschap (BV). Een belangrijke keuze waar het MKB en de ZZP-er tegenaan loopt. Met name op het gebied van aansprakelijkheid kan Binnema Advocatuur u hierover adviseren.

Contracten voor ondernemers
Maar denk ook aan standaard-contracten. Ook hier kan Binnema Advocatuur u mee van dienst zijn.

Samenwerking met andere professionals
Binnema Advocatuur werkt samen met fiscalisten, accountants en andere adviseurs om uw positie vanuit alle oogpunten zo goed mogelijk te beoordelen.

De vertrouwde adviseur
Binnema Advocatuur is dus de advocaat in Leeuwarden en “vertrouwde adviseur” voor alle problemen en vragen op het gebied van ondernemingsrecht.

Gratis adviesgesprek aanvragen

Heeft u als ondernemer een vraag of geschil? Neem dan vrijblijvend contact op met Binnema advocatuur voor een gratis adviesgesprek.