Advocaten diensten

Binnema Advocatuur: tarieven advocaten diensten

Gunstig uurtarief
Het uurtarief van Binnema Advocatuur bedraagt € 150,- exclusief btw. Vooraf wordt een inschatting van het aantal te besteden uren gemaakt. Daarover vertelt Binnema Advocatuur u meer tijdens een gratis kennismaking.

Vaste tarieven geven meer zekerheid
Wanneer u de voorkeur geeft aan een vast tarief kan een “fixed fee” worden afgesproken. Neem hiervoor vrijblijvend contact op.

Voor het opstellen van documenten, zoals algemene voorwaarden en AVG documenten, of voor het geven van een second opinion werkt Binnema Advocatuur ook met een vast tarieven. U weet vooraf waar u aan toe bent. Neem hiervoor gratis contact op.

Resultaat gerelateerde beloning: alleen bij succes in de zaak betaalt u meer
In overleg werkt Binnema Advocatuur op basis van een resultaat gerelateerde beloning. Het uurtarief is dan lager maar wel kostendekkend. Daarnaast ontvangt Binnema Advocatuur dan een beloning die gerelateerd is aan het resultaat in uw zaak. Binnema advocatuur deelt in dit geval uw goede en kwade kansen in uw zaak. Dit wordt wel genoemd: no cure, less fee. Wilt u meer weten over een resultaat gerelateerde beloning? Klik dan hier om vrijblijvend contact op te nemen.

Advocaten werken niet op basis van no cure, no pay
Let op! Een resultaat gerelateerde beloning is iets anders dan no cure no pay! De gedragsregels van de advocatuur verbieden het werken op basis van no cure, no pay. Binnema Advocatuur werkt dus niet op basis van no cure, no pay.

Procederen op basis van een rechtsbijstandsverzekering
Wanneer u over een rechtsbijstandsverzekering beschikt kan Binnema advocatuur u ook als advocaat van dienst zijn. U heeft zelf het recht om Binnema advocatuur als uw advocaat te kiezen. Ook wanneer uw rechtsbijstandsverzekeraar of verzekeraar geen dekking verleent, kunt u bij Binnema Advocatuur terecht voor een second opinion.

Prijsafspraken voor werkzaamheden als interim advocaat
Voor ondernemers die een vaste advocaat binnen hun onderneming willen hebben, kan Binnema advocatuur als interim advocaat werken. In dat geval worden vaste tariefafspraken gemaakt.

Aanvullende kosten voor de werkzaamheden van uw advocaat
De tarieven van Binnema Advocatuur zien op de werkzaamheden die Binnema advocatuur verricht. Aanvullende kosten, zoals kosten voor de rechtbank (griffierecht), kosten voor uittreksels uit registers of voor het inschakelen van een deurwaarder of deskundige, worden apart (en vooraf) in rekening gebracht.

Gratis adviesgesprek aanvragen

Heeft u een juridische vraag of wilt u graag advies? Neem dan vrijblijvend contact op met Binnema Advocatuur voor een gratis adviesgesprek.